onsdag 6 februari 2013

Stark igen !

Jag mår bra igen ! Medicinen för magen gör gott och kanske lär jag mig denna gång att äta den i tid.... Tösen sov på korttids i måndags. Bra mellan 23 och 03.45 stod det i boken och sen var hon vaken. En bra natt alltså, för henne i alla fall.
Psykologen ska ringa på fredag em med kompletterande frågor ang autism utredningen. Undrar bara vad det kan vara, innan det drog igång pratade hon om detaljer som hände i små barns åren och det är svårt att minnas. Hänt en del sen dess känner jag. Men får svara så gott jag kan. Ska bli skönt när det sen är över oavsett vad det ger för svar. Läget är som det är hur som. Men alla svar är viktiga att få, desto mer vi vet desto bättre och lättare att förstå och använda rätt verktyg hoppas och känner jag .
Annars är det roligheter på gång , och det piggar upp ! På fredag ska jag och en go vän jag funnit genom bloggen återigen åka och hälsa på vår fina Nina ! Oj vad mysigt med en fm tillsammans ! Kommer kanske bli lite stelt och tyst igen ;) ! Längtar !
Mobil bar i somras ! 

På måndag bär det av på jobb men mest festligheter  i stora huvudstaden ! Vi är tre tjejer som ska åka tåg tillsammans och blir kvar till tisdag fm. Två roliga tjejer så det kommer bli skoj !
Kramar så länge till er alla fina därute.

3 kommentarer:

Nina sa...

Ja, stelt och tyst blir det nog.. Får försöka komma på lite punkter som vi kan ta till, kanske det lossnar. Annars kan du ju skura golvet, det är ok.

Låter som du har fler roligheter att se fram emot :) Sånt behövs!!

Massa krama!
Nina

Bellan sa...

Vad kul med en massa skoj på gång mitt i allt kämpande! (Är lite avis förstås....) Men hoppas det funkar och att ni får ihop det som planerats.

Kramar om dig du fina och goa ♥
//Bellan

Mamma Z sa...

Kämpande kvinna! Så glad på dina vägnar att du får en mysdag med bloggvännerna (avis, jo massor, men unnar dig det såklart och HÄLSA stort till de andra töserna )

KRAMAR i massor!!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...