fredag 27 januari 2012

Lycka

Är att få ett sms av tösen  en stund efter taxin hämtat där det står : Jag ärframe i skolan
Otroligt vad hon lärt sig mycket , jag blir så varm i hjärtat !

Just nu är mornarna jobbigast för tösen. Hon har mycket funderingar på när man ska gå upp och att alla ska vara uppe. Förut kunde hon en helg vara uppe lite själv och stöka även om man inte fick sova så kunde vi ligga kvar i sängen. Det går inte nu, och vi vet inte vad det är som hänt. I morse gick hon orolig ut på tomten i snön vid 7 och lekte. Sen lugnade hon sig och kunde komma in och äta frukost innan taxin kom.                   

För två månader sen var vi på Hab och skulle få lite olika hjälpmedel, men har inte hört nåt än. försökt få tag på arbetsterapefterna utan resultat. Bara att ringa igen.... Blir lite less på att behöva tjatadå vi påminde dom när vi var där på kurs för en månad sen.                                                                                                      
På måndag dax för besök hos ögonläkare, men det brukar gå bra. Bättre än hos vanliga läkare i alla fall !

Ha nu en bra helg, kramar Tina3 kommentarer:

ann sa...

Vad roligt att dottern kan skicka dig ett sms då hon kommit fram till skolan.Jag hoppas ni får tips från HAB om dotterns hjälpmedel.Det är inte roligt att man måste ringa och påminna dem om det dom lovat kolla efter.Bara att fortsätta ringa tills du får svar..hoppas snart.Lycka till med dotterns ögonläkare besök!Trevlig helg och kramar från Åland.

Annelie L sa...

Önskar dig en skön helg, och en liten förhoppning om att du ska kunna få ligga kvar i sängen och vakna till, innan du måste ge dig upp.
Kram Anstorativnelie

Anonym sa...

Jag har aldrig fått något sms från tösen säger den elake...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...