lördag 21 januari 2012

Ledighet = oro

Ingen bra start på morgonen, tösen uppjagad och arg direkt. Jag ledig och mannen jobbar idag. Det räcker för att skapa kaos. Hon ringde själv till morfar och undrade om hon fick komma till dom en stund. De hade inget för sig och strax ringde det på dörren och morfar hämtar henne. Vi förstod läget sa han, det går bra att hon är hos oss till efter lunch. Tusen tack !
Vi har tur som har hjälp, är tacksamma för det.

Jag läste just Mamma z blogg . Jag undrar också ofta vilka som läser min ? Så otroligt få som kommenterar så det är svårt att veta. Hoppas hennes undersökning ger nåt bra ! En fantastisk blogg jag kan varmt rekomendera om du inte läst den.
Jag har den i min lista.

Ikväll blir det tjej ( tant on ni frågar barnen :) ) kväll med matlagning, prat och god dryck. Ser fram emot det mycket. Hoppas er helg blir bra därute. Kramar Tina

3 kommentarer:

Anne Salovaara-Kero sa...

Rubriken stämmer för oss också. Alla ledigheter som andra ser fram emot är mindre trevliga för oss. Bäst med vardag.
Jag brukar nog kolla in här alltid när du skrivit nåt nytt, men hinner inte alltid kommentera.
NJUT av tjejkväll. Det är du värd : )

Kram,Anne

ann sa...

Vad bra att ni ha era föräldrar som kan ställa upp,dottern känner dina föräldrar bra och det är bra att hon ringer upp dem då hon vill besöka dem.Jag har min mamma som kan ställa upp för oss och det känns bra att barnen trivs med henne.Idag har hon ena sonen dit för att sova över,det var en sorts belöning för att han skulle gå till skolan i torsdags och fredags.Jag tittar nog in på din blogg men är väldigt dålig på att kommentera.Vad bra att du tar dig tid med en tjej kväll,det är bra att komma ut och träffa andra.Ladda batterierna och njut!Kramar från Åland.

Anonym sa...

Prat är nog lindrigt sagt säger den elake...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...