torsdag 10 november 2011

Orolig

Tösen hade en orolig natt, drömde och pratade i sömnen om skolan och en  klasskompis. Nåt hade visst hänt som hon gick igenom i natt. Att hon också plötsligt blev förkyld i natt gör det inte bättre eftersom det irriterar henne mycket.
Vi hoppas att tösen slipper följa med till Huddinge om ett par veckor när vi ska dit på information. De skulle kolla upp om det behövs av nån anledning som är viktig, annars är vi tacksamma om hon kan vara i skolan.
Sjukhus är ett stort orosmoment efter alla turer vi haft. Hon blir hysteriskt orolig och mycket energi går åt i många dagar och nätter efteråt.
Jag själv samlade vuxenpoäng i tisdags då jag var på lasarettet på min första mammografi ! Vilket gick bra också. Veckan har varit ganska fullspäckad och helgen fortsätter lika. Så jag önskar en trevlig helg, må gott därute alla kämpar. Kramizar Tina

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är rädd för att helgen blir "späckig" säger den elake...

Anonym sa...

Ha nu superkul i helgen!! Ta en extra drink för mig! Sen vill jag höra alla detaljer!!:)
Kramar Tingeling

Joanna sa...

Hej
Jag heter Joanna och är 23 år men när jag var 14 år fick jag diagnosen Aspergers syndrom och nu bloggar jag öppenhjärtat om mitt liv med diagnosen för att samhället ska få mer insikt och förståelse för hur det är att leva med ett dolt funktionshinder och att alla är llika värda oavsett bakgrund, så kolla gärna in min blogg:)
kram
Ps. glöm inte att anmäl dig tilll veckans blogg och bli länkade för min 400-600 unika läsare/dag:)

Anonym sa...

Hej!

Nu har jag läst igenom hela din blogg. Jag visste ju att du har det jobbigt, men inte sååå jobbigt!

Jag måste ju säga att du är otroligt stark som har både dina sjukdomar och tösens...På jobbet märker man inte alls av ditt mående, vare sej det gäller sömnbrist, krig på morgonen eller värk!

Många styrkekramar till dej! /Cina

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...