torsdag 3 november 2011

Nattkaos

Natten till igår var det orkanstyrka på ända fram till 4 på morgonen. Jag orkar inte ens gråta, huvudet blir mer som en seg deg i slowmotion. Timmarna en sån natt hackar sig fram mellan utbrotten som haglar mot oss som vassa ispikar. Hårda ord som hatar och idioter varvat med ångest fyllda kramar och fysiska attacker genom att slita i oss och våra täcken. Jag önskar psykologen kunde titta förbi då och komma med tips.....

Morgonen efter några timmars sömn var inte heller bra och mannen började ställa in sig på att bara skjutsa lillasyster med kompis till badet istället.
Men det blev faktiskt bad som gick bra så länge de var i vattnet, sen kom väl tröttheten efter natten.

Jag var på min heldags utredning med fysiska tester blandat med massor av frågor. Det gick väl bra men var trött efteråt. Får se vad de kommer fram till.

Kvällen igår blev bra, lugnt och skönt. En lugn middag också. Även natten till idag funkade. Käns lättare att åka till jobbet nu .

Ha en fin dag alla fina därute. Kramizar Tina

3 kommentarer:

ann sa...

Vad jobbigt ni har det..hoppas ni får hjälp snart.Sänder styrke kramar från Åland.

Anne Salovaara-Kero sa...

Många, många stryrkekramar.

Anonym sa...

...men du har sluppit sätta på vinterdäcken ännu säger den elake...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...