söndag 20 november 2011

Fundersam

På tisdag bär det av mot Huddinge sjukhus för information om den mitokondriella sjukdom tösen har. Vi har förklarat för henne att vi ska dit men denna gång ska inget göras men läkaren vill gärna träffa henne. Sist blev hon sövd för att göra en muskelbiopsi i benet. Det besöket var mycket jobbigt med stor oro och tösen var hysterisk ända från vi åkte tills hon blev sövd.
Men hon har nu valt att åka med, mycket fundersam hur hennes tankar går. Vi gör ett försök och hoppas humöret håller i.
Helgen har varit bra, inga större saker har hänt som krånglat till det. Tiden går så galet fort bara, var tog hösten vägen. Inte långt till Jul och ännu ett lov. Har nu fyllt i ansökan om övernattning på korttids. Vi borde ha all rätt till det. Skulle vara rart att få sova ett par hela nätter i månaden.
Ha det gott , kramizar Tina

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle bli mycket förvånad om ni inte skulle få övernattning på korttids. Ni om några behöver det ju verkligen. Dessutom verkar hon ju trivas så bra där.
Vad jag vet så övernattar vår S där någon eller några ggr i veckan trots att behovet inte alls är lika stort som för er.
Lycka till på tisdag!

Kramar // Tingeling

Anonym sa...

Du bara reser och reser säger den elake...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...