onsdag 2 april 2014

Avledande StudiebesökDelar också denna kloka text som kommer från M som i Underbars blogg.

Tösen kämpar på i skolan som tar mycket energi än pga flytten. Hon har svårt att sätta ord på sin oro men skolan har känt samma att det tagit hårt på henne. Igår slutade hon redan 12 för det var halv studiedag. Efter en macka och mjölk och lite oroligt vankande så somnade hon en stund i soffan. Behövligt med andra ord.
Skolan är lyhörda och har hittat på annat för att göra det så bra som möjligt för tösen nu. I måndags gjorde 2 lärare och tösen och en elev till studiebesök hos mig och mannen på jobbet, ja vi jobbar på samma ställe. Det tyckte hon var mysigt ! Och vi med !
Oron för korttids håller i sig också , igår kväll var det jobbigt igen. Ja och det är inte långt till sommarlov och då är det en lång orolig period igen. Hoppas tösen hinner landa lite innan det.
Vi är trötta, slitna är väl ordet.
Idag är jag ledig och det är rart, fått lite samtal och mail  fixade. Tvättar och städar lite men snart en go vän med sin hund på besök en stund, det är mysigt. Blir nog kaffe i solen och hundarna kan busa ute !

Ha det gott, kramar T

2 kommentarer:

Lena sa...

Tänk att det alltid rör ihop sig med saker som skapar kaos i en känslig värld. Hoppas verkligen det hinner lugna sig lite innan sommaren.

Jag för står att ni är slitna, jag fattar ärligt inte hur ni står upp utan att slå ihjäl folk i er omgivning.

Kram hjärtat <3
Önskar jag visste nån som kunde göra nåt så Tösen finge sova om natten :(

Nina sa...

Jag önskar så att det fick bli lite lugn och ro, så ni får komma ifatt er lite..
Saknarkramar <3
Nina

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...