tisdag 4 mars 2014

Trytande tålamod

Den nya medicinen hjälper tyvärr inte mer än nån tidigare. Med andra ord hjälper mediciner väldigt dåligt på tösen. I natt har hon inte sovit alls, haft ont i sin mage som hon har emellanåt. Jag fick sova och kunde för hon var inte arg, mannen hade inte sovit mer än nån stund. Gå upp vid fyra tiden oavsett om hon somnat eller ej är vanligt och då vill hon ha sällskap.Ibland är hon knappt i sängen alls. Mitt tålamod tryter och jag har dåligt med ork,  en jobbig period med mycket värk och är tröttare än vanligt. Nåväl det vänder väl snart, det brukar det.
Jag har svårt att skriva i bloggen, tycker bara allt är tjatigt och ointressant just nu. Men det vänder kanske också ! Tack till er som ändå läser det jag skriver, värmer hjärtat.


I lördags fyllde jag år och mannen jobbade från tidig morgon till efter lunch. Tösen sov lite på morgonen men från hon vaknade var hon arg och utbrott förgyllde min fm. Duschen som var inplanerad utlöste nog starten och sen är det bara igång och fel på allt jag säger och gör. En vän kom och fikade vid 11 tiden och då vände det. Sen var vi till mina föräldrar på em då de båda fyller i samma vecka som mig och dessutom jämna år i år. Det gick bra hos dom med mat och tårta. Oroligt innan då vi var alla samlade och det blir rörigt i tösens huvud.

Ja det är inte lätt för henne att oroa sig för allt. Vi gör vad vi kan för att hjälpa henne med planering och förberedelser.
På fredag tandläkaren med henne, återkommer om hur det gick.
Kramar om

5 kommentarer:

Nina sa...

Gumman <3
Det är aldrig tråkigt att läsa hos dig och jag saknar dig helatiden!

Ja, det vänder.. Tur du kan tänka så, men det är ju jobbigt medan det pågår. Och enkla dagar är ju inte heller lätta...

Varma tankar o kramar kommer här!
Hoppas vi kan ses snart <3

Kramar om <3 <3 <3
Nina

Maria sa...

Styrka och kraft! Skäms över att klagat över kort nattsömn som jag själv valt, hm. Skickar styrka, kraft, tålamod och kram i massor. Beundrar dig och din familjs ork!

Anonym sa...

Synd att inte medicinen fungerade, hade hoppats så. Du skriver aldrig tråkigt,är inne varje dag och tittar om du skrivit.
Förstår verkligen att tålamodet tryter då ni inte får sova, inte alls konstigt.
Stort GRATTIS till dig Tina, i efterskott. kram Cissi

Mamma Z sa...

Skickar massvis av saknarkramar och hoppas så att saker och ting vänder.
Nej, det är inte jobbigt att läsa här. Vet ju hur livet ter sig i liv som våra och ibland är det väldigt ihållande perioder som är tuffa..

Bellan sa...

Så tråkigt att det inte går att hitta en medicin som hjälper Tösen att sova. Ni behöver ju verkligen sömnen också för att orka.
Och nej, du skriver aldrig tjatigt eller tråkigt. Alltid lika intressant att läsa det du skriver.

Saknarkramar i massor skickar jag till dig vännen <3
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...