tisdag 19 november 2013

Missat möte och mediciner

Vi skulle tydligen varit på ett uppföljningsmöte på tösens korttids häromdagen. Ingen av oss hade skrivit upp det och ingen klocka ringde ens när de påpekade det . Inte likt oss men kan tydligen hända. Nytt datum satt för möte. I mailet skrev psykologen att det gick bättre med sömnen på korttids och de nya reglerna vi satt upp gick bra från första dagen ! Kanske inte vår uppfattning som får ta smällarna hemma , nej vi har inte hämtat henne och det är bra. Men det är för vi måste sova och vägrat hämta fast hon vill hem....
Sömnen är inte bättre, i natt har vi inte sovit alls.

Lillasyster har fått nya mediciner och det är astma som man tror att det är,  två olika sorter som inhaleras morgon och kväll plus en tablett varje kväll. Vila två veckor från träningen så får vi se effekten sen.

Tösen har fått hormonplåster som ska sättas på varje kväll för att hennes kropp inte producerar det själv. Inte populärt hos henne ! Annars är risken stor för benskörhet. Ett resultat på behandlingen tar nog två år tror dom. Prover kommer tas för att hålla koll på dosen.

Vi hade en mysig helg i landet det normala, med goda vänner och trevlig utflykt med dom. Att bara vara och inte behöva fundera är lyxigt , och två nätters sömn var rart. Tösen hade det toppen hos mormor och morfar, allt hade gått bara bra. Då njuter man ännu mer !
Var rädda om er därute, kramar Tina

3 kommentarer:

Silverglitter sa...

Otroligt vacker bild. Jag imponeras av hur mycket du orkar!

Kram.

Tina sa...

Tack Silverglitter, det värmer gott <3

Anonym sa...

Ni är värda all lyx, vardags som helg. kram Cissi

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...