lördag 23 november 2013

Hur många procent ?

Just nu har tösen ett stort behov av att ha koll på hur många procent laddad hennes mobil och Ipad är hela tiden. Och vad betyder det när det står 17, 58 eller 92 % ? När behöver de laddas och hur länge räcker det ? Sen måste hon ha koll på våra grejer också, och vips är min mobil på laddning ! Det är inte ett problem men lite tjatigt ! Tösen har gärna mobilen med över allt hela tiden och är väl rädd att den inte ska funka. Glasskärm nr 2 har nu gått sönder och ska på lagning men ett superskydd har nu införskaffats. Ja det verkar betydligt mer skyddande än alla roliga skal med motiv i alla fall.
Nu sitter väl det här med laddare i ett tag, månader eller år sen kommer nåt nytt som ska styras med. Känner ni igen det på nåt sätt ?
Jag försöker ta hand om mig själv lite just nu och går hos en jättebra naprapat med min rygg, det gör ont men gott ! Sen började jag på varmvatten träning igår igen, mycket skönt !
Lite mör idag men det är okej !
Fortsatt trevlig helg, kramar till er var ni än är därute.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Hoppas du får lite lindring med din värk!
Tack för ditt stöd inne hos mig nu när vi haft/har det extra tungt! Det värmer mig och är så värdefullt!

Kramar om dig och saknar och längtar ♥
Bellan

Maria sa...

Kram tillbaka <3

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...