fredag 10 februari 2012

Ny energi

Var i Stockholm igår i jobbet. Lite utbildning, utbyte av tankar och ideér och två fantastiska föreläsare som gav härlig energi och positivt tänkande !
Kvällen avslutades med middag och hockey i Globen. Även om matchen inte var kanon så var det skoj.
Oman-11
Resan dit var inte lika skoj , vi bor drygt 10 mil söder om Stockholm och i grannstaden här hemma skulle jag plocka upp en kollega. 100 meter kvar till henne larmar bilen att det inte finns nåt oljetryck och måste stanna motorn omedelbart. Jag är ingen mekaniker men svängde in på macken som tursamt låg i den rondellen. Köper dyr fin olja och fyller på men den varnar ändå. Kör de 100 meterna där kollegan väntar och får snällt ställa bilen där och hon fick köra sin istället. Tackar gudarna att vi inte hunnit längre ! Nu är bilen bärgad hem till vår stad och till verkstad.
Alltid lika spännande att vara ute med mig ;) !!

Medans mannen åkte bärgare när jag lämnat av honom idag med hans bil så åkte jag på möte på Hab. Inga material, hjälpmedel eller bolltäcke var beställda. Blir jag förvånad ? NEJ !! Men nu är det beställt, tror jag... Vi var i alla fall överrens och de lyssnade på mig och våra önskemål och behov. Tackar jag för. Bara att vänta snällt igen.
Verkligheten i Sverige...
Tur för dom att jag är full av ny energi ! ! Tösen har sovit sin första natt på korttids ! Ja det gick bra, hon vaknade som vanligt flera gånger men inte hysterisk och hon var kvar ! Gissa om hon sken som en sol och var stolt ! Och hur glada vi är !  Ha en fin dag i det härliga vädret som jag hoppas ni alla har. Kram Tina

6 kommentarer:

Nina sa...

Härligt att det funkade på korttids! :)

Hoppas det går bra med bilen, och inte kostar en hel förmögenhet.. Tur i oturen att du hade din kollega med bil inte så långt bort.

Hoppas helgen blir bra!
Kram Nina!

Anne Salovaara-Kero sa...

Härliga nyheter (förutom bilen alltså)!

Ha en skön helg,
Anne

Mamma Z sa...

Hoppas kortis kan vara en fungerbar lösning för er alla!
Tobbe har fått äta Theralen mot sin ångest och svårt att somna och det bet direkt..men ni kanske redan har provat allt?? DEssutom lät jag han få heeling och vem vet hur mycket det hjälpte honom i allt?? Lite ny energi..alltid värt att prova allt..även sådant man kan vara skeptisk emot..

KRAMEN

Anonym sa...

Väldigt vackra foton du tar.
Eva-Marie

Anonym sa...

Såååå glad för er skull. Hoppas det funkar för oss också. Kramisar Cissi

Anonym sa...

Åh, vad skönt att höra att det gick bra på korttids. :-)

Kram /Cina

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...