onsdag 15 februari 2012

Förståelse

Vi var på Bup igår med tösen. Det finns mycket förståelse för hur jobbigt det är med sömnproblemen, ångesten och utbrotten. Men inte lika mycket hjälp att få som förståelse. Vi ska pröva en ny medicin men bara vid behov till natten. När det blir för jobbigt. Tösen övervinner ju alla mediciner och att stå på nån funkar inte. Hon är en gåta och ingen har löst den än. Det var vad mötet gav som vi väntat på i 4 månader, men jag var nog förberedd på det käns det som.

Kan inte heller förstå varför tösen ska med på ett sånt möte, hon hatar när vi pratar om henne och var rädd på vägen dit. Sen gick det rätt bra när vi var där. Men läkaren sa också att det vore väl lättare för oss att prata utan henne. Samtidigt som hon ville träffa tösen. Två möten är väl att utesluta med tanke på att dom har så fullt. Kan ändå tycka att det måste vara för barnens/ ungdomarnas bästa det ska ske på ett sånt ställe.
Ja ja, nu är det över för denna gång.
Ska snart till pulkabacken med tösen, nästan ett par dm nysnö och snön fortsätter falla. Sportlov här nästa vecka, sen kan snön få smälta bort !
Ha det gott, kramar Tina

3 kommentarer:

Nina sa...

Ja, jag håller med! Varför envisas dom med att barnen ska vara med? Sandra är inte med på möten eftersom det ändå är vi som pratar och det skulle kännas helt fel att prata om henne när hon sitter där och missförstår vad som sägs. Hoppas ni får nån bra hjälp med sömnen iaf...

Du tar väldigt vackra foton :)
Kram Nina!

Tina sa...

Tack Nina ! Vad glad jag blir när ett fotoproffs som du säger det :)! Kram

Annelie L sa...

Jag tycker också det borde vara bättre att ordna ett möte där ni vuxna kan prata med varandra utan att prata över huvudet på tösen. Ett av våra fosterbarn som vi gick med på Bup fungerade det inte alls för när vi var tillsammans. De var två stycken som hade "ärendet" så då beslöt dom att dela på sig, den som tösen hade bäst relation till tog med henne till ett samtalsrum och jag fick gå till ett annat och prata med den andra. Sen samkörde de sina intryck ut gick från det...Det blev väl inte så mycket bättre,hon öppnade sig inte mer när hon var ensam, men det var ett försök i allafall.
Lycka till kram <3 Annelie

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...