onsdag 29 februari 2012

Ledig

Jag har varit till tandhygenisten på morgonen och sen vidare till reumatologen på lasarettet där jag fick 2 kortisonsprutor i nacken. Var väl inte jätterart men hoppas på effekt. Har fortfarande haft rejält ont och svullen. Nu beordrad vila resten av dagen, ska försöka sköta mig !
Får väl göra som hunden :) Han är duktig på att vila !
I helgen blir det lite vila, på fredag åker mannen och jag iväg själva ett dygn. Han fick det av mig när han fyllde för nästan ett år sedan och nu ska det äntligen bli av ! Passar bra nu eftersom jag fyller år imorgon.
Tösen är mest trött just nu, och hungrig hela tiden igen. Vet inte om det är nya medicinen som påverkar eller om det bara går i vågor. Vi hade lyckats efter mycket kämpande att hon stod still i vikt ganska länge men nu tickar vågen uppåt. Jag kämpar själv för att bli av med mina kilon jag gått upp sen jag blev sjuk och det går sakta men säkert. Gick snabbare att gå upp dom.....
Får önska en fortsatt trevlig dag, skulle ju inte hålla på med armarna idag.... kramar !

3 kommentarer:

Annelie L sa...

jag har två hundar här idag som också är jätte duktiga på att göra just ingenting mer en vila och mysa.Hoppas kortison sprutorna hjälper lite mot värken.
Så härligt att få resa iväg på tu man hand <3 Njut riktigt ordentligt.
Sen får jag väl säga Grattis i förväg, för i morgon har jag med all säkerhet redan glömt bort det ;))
Grattiskram på födelsedagen // Annelie

Tina sa...

Tack Annelie ! Men jag fyller idag så du behöver inte komma ihåg imorgon ;) !!!
Ja det ska bli härligt att komma iväg ! Har bokat in en liten vinprovning imorgon em, ska bli mysigt ! Kramar Till dig !!

Tankar från Oxelösund sa...

Tänk att djur gör det där instinktivt, lägger sig när de är trötta.

Det gör oftast inte vi människor har jag förstått, vi kör på eller tvingas göra det för att omständigheterna är sådana. Och så blir vi sjuka, så hemskt.

HMMM jag måste varit ett djur i mitt förra liv, jag bara självdör, glider ner i soffan när jag är slut.Inte så roligt men det kanske har räddat mig många gånger.

Inte så att jag gillar att jag måste sova för att jag haft oro på nätterna men jag klarar inte att vara vaken hela dagarna tills nästa natt. Jag är tvungen liksom.

kram! läser vidare!!!!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...