lördag 17 september 2011

Tom

Jag vet inte längre vad jag ska skriva, har inget att förmedla. Känner mig tom innombords på nåt sätt. Även om semester väntar så är jag inte upprymd . Jag längtar efter vila, så visst ska det bli skönt. Men har ingen kraft, kan inte tänka klart vad jag behöver packa. Men det som är med är med. Tösen är arg mest hela tiden nu för att vi ska åka. Det käns svårt, är vi hemska kanske ? Man gör kanske inte såhär och lämnar henne hemma ? Jag kan inte tänka klart längre ?
Även om det behövs vila, det förstår jag mitt i allt.
Nåväl mina fina vänner därute, jag tar en paus från skrivandet ett tag. Återkommer när kraften är tillbaka. Var rädda om er så länge. Kramizar Tina

3 kommentarer:

Bellan sa...

Jag önskar er en underbar vecka och hoppas att ni kan ladda era batterier ordentligt, det behöver ni!

Kram, kram!
//Bellan

Anonym sa...

Finaste vännen, hoppas att du inte har dåligt samvete hela semestern, för visst ehöver du komma hemifrån och bara få vara, det är inget att ha dåligt samvete för egentligen. Hu många föräldrar är det ine som åker bort utan barn?
Önskar er verkligen en skön resa och att du känner dig lite klokare när du fått ledigt :)
Stora kramar till en saknad och go tjej//Lenaeff

Annelie L sa...

Hoppas du får välbehövlig vila och att du känner dig lite gladare och har fått tillbaka lite av din energi efter din veckas ledighet.
Jag vet (tror jag iallafall) precis hur du känner dig, som om nån har dragit ur proppen och all energi bara har runnit ut, det finns inte ens kvar så mycket så att man orkar glädjas över något som väntar.
Massor av kramar till dig, hoppa du hittar någon/något som kan sätta tillbaka proppen så att du kan börja samla på dig lite ork och energi igen.
Kram vännen.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...