torsdag 8 september 2011

Höstkänsla

Ja nu är det höst med allt vad det innebär. Regnrusk och vackert om vart annat. Men tror jag njuter av de vackra stunderna på ett annat sätt än på sommaren. Var ute i stugan häromdagen och tittade till innan helgen då tjejhelg väntar. Vi ska som vi gjort i över 10 år, träffas och laga mat ihop och kanske tjattra lite ! Vi går runt hos alla och den man är hos planerar meny och handlar. Nu var det min tur och då blev det stugan med övernattning denna gång. Bastu och bad också för de som vill. Käns så härligt att träffa dessa härliga tjejer, de är verkligen energigivare !
På hemmafronten är det som vanligt, ingen förändring direkt. Tösen trött och irriterad(arg) när hon kommer hem . Vi gör så lite som möjligt för att inte spä på utbrotten.
Jag har fått ny medicin mot min värk, den funkar ! Halleluja ! Jag kan resa mig ur soffan på kvällen och var uppe till kl 22 igår !!


Men...magen tar stryk. Äter en annan medicin för magen för att tåla den, men känner av den ändå. Bara att välja med andra ord, värk eller ont i magen.
På återseende alla fina, kramizar Tina

4 kommentarer:

Mamma Z sa...

Åh vad härligt det låter med tjejhelg..hoppas ni får bra väder!!
Hoppas även att mediciner kan fungera för både mor och dotter så ni får må lite bra!!

STOR KRAM

Pettersson sa...

Tjattra lite....!!!!????

Annelie L sa...

Så härligt det låter med en höslig tjejkväll. Önskar er en härligt, rolig och fin kväll tillsammans.
Vad har du fått för medicin för värken, det är ju inget vidare om magen pajar av den....det går ju liksom inte att välja, värk eller kass mage, man vill ju att det ska fungera fullt ut.
Ha nu en kul tjejkväll och försök koppla av allt och bara ha roligt.
Kramar om // Annelie

Tina sa...

Tack rara ni !
Och Annelie jag äter Naproxen, och hoppas det vänder. Käns lugnare i magen idag....än ! Nästa gång får ni åka med mamma z. Kram


Och du Pettersson, menar du att vi kommer tjattra mycket ???? Jag som är så tystlåten och blyg och försynt ! Hm.....

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...