torsdag 26 maj 2011

En pirrig tjej

En utflyktsdag med särskolan till ett vackert ställe vid havet ! Hon hade lätt att gå upp i morse och var med och gjorde matsäcken . Men hade nog tänkt sig lite mer mackor och gottis än jag gick med på. Ni får lunch från skolan påminde jag. - vadå för lunch ? Säger hon som äter allt och älskar mat ! Bra försök men häxan surtant till mamma är också envis. Inga utbrott trots ett nej och vi blev klara innan taxin kom, en bra morgon !
Tänk vad enkelt det kan gå ibland, så skönt.
Skolan är fantastisk, dom är inte rädda för att hitta på saker med eleverna. Ja barnen får man väl inte säga snart, ungdomar säger lärarna ! En salig blandning av diagnoser och behov i gruppen som dom galant reder ut i alla möjliga situationer, säger bara WOW !
Så tryggt och skönt med proffsiga människor på rätt plats.
Det sista tösen sa var- Vad säger du till mig nu då ? -Jag säger ha så trevligt ! - Bra, men ni måste fråga ikväll hur jag haft det. - Självklart, ha så skoj ! Puss och kram !
Sen gjorde jag nåt inte alldeles vanligt fast jag borde, jag gick och la mig på sängen och läste och somnade en timma. Känner mig piggare nu trots nattens övningar.
Ha en bra dag, kram Tina

2 kommentarer:

Anonym sa...

Men åh så härligt!
Visst är det fantastiska männiksor som jobbar med dessa barn ibland. Vi har ju också turen att ha en bra skola och det gör sådan enorm skillnad. Det gör faktiskt livet så mycket enklare, så myckt bättre.
Vilken skön morgon du fick ;)
Ibland behöver man lyssna på kroppen, jag tycker du gjorde ett ovanligt bra val!
Ha en fin kväll//Kram Lena

Annelie L sa...

Du behövde säkert den vilopausen, så det var skönt att du unnade dig den.Hoppas tösen hade det trevligt och kom hem på gott humör.
Kram

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...