onsdag 1 juli 2015

Dagarna rullar på

Det går mestadels  bra, tösen är inte oroligare än vanligt. Igår var en formsvacka men annars rätt lugnt på dagarna. Hon gillar nya altanen vid stugan med en soffa att ligga i. Det blev så otroligt mycket bättre med mer plana ytor. Formsvackan med ilska igår finns förklaring till men inget som gick att göra så mycket åt. Nu är hon till korttids och hon verkade lugnare när mannen och hon kom hem och hämtade korttidsväskan jag packat. Jag har sovit hemma själv i natt då jag var på en trevlig tjej middag igår. Jag sov mycket gott i natt !
Morgon
Tösen har rott gummibåt som vi har en tamp fäst i och det gillar hon. Hon är med och spelar kubb och lite andra spel. Anpassar vi oss så funkar det bra ! Gäller att vara lagom nära så hon inte ramlar. Igår när hon var arg så slog hon upp knät igen som precis läkt, när hon är arg får man inte vara så nära som behövs och oftast så ramlar hon då . I natt hade hon haft ont i knät och inte mycket sömn. Och oro inför korttids med en ny personal som inte jobbat natt med henne tidigare. Håller tummarna att det funkar .
 Snart ut på sjön igen och äntligen sommarväder ! Vi hörs ,kramar !
Kväll

1 kommentar:

Maria sa...

Härligt med tjejkväll och att du fått sova gott! Ja nu har värmen även kommit hit - underbart. Ha det bäst och kram <3

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...