tisdag 16 juni 2015

Skolavslutning & Hembesök & Hjärnceller på högvarv

Så då är det sommarlov , eller maraton i tålamodsprövning kan man också kalla det ;)
Skolavslutningen gick bra när vi var på plats. Tårar som fälldes av både lärare och föräldrar då tre elever tog studenten <3 Alla fick en data sticka med bilder och filmer från året. Det är så härligt att se hur tösen sitter klistrad och tittar ! Bra när längtan efter alla slår till. Blommorna fick vi ställa inne på tösens rum och sen kom de aldrig fram. Vi viskade att de fick gå in där och hämta dem när vi åkt hem . En bild på blomma och tack kom sen på mobilen. Goaste personalen ! Tacksam för att det är två år kvar .
Imorgon hembesök av en Advokat , vi har ansökt om förvaltarskap inför 18 års fyllandet. Det räckte tydligen inte med läkarintyg och ansökan då. Advokaten vill samtala helt kort med tösen och bilda sig en uppfattning om hennes insikter i frågan samt behov i övrigt , stod det i brevet. Ska bli intressant att se vad hon svarar.... Jag måste hämta hem henne den stunden från korttids också vilket inte är så bra men det var inte lätt med tider så här års. Återkommer om hur det gick !
Idag kl 12 satt jag och tösen vid köksbordet och pärlade pärlplattor.
Då ringer det på dörren och en kvinna räcker fram handen och presenterar sig vid förnamn och säger att hon skulle vara här kl 12 ! Jag såg nog minst sagt lätt förvånad ut och frågade ang vad ? Hjärncellerna på högvarv vad jag har glömt för möte nu ?? Hon var från ett assistansbolag men inte det vi har. Hon hade fått våran adress . Mitt röriga huvud säger mig att det är fel adress och bara ett sammanträffande att vi har assistans. Hon ser också ut som en fågelholk och ber om ursäkt och åker vidare. Ja ja, tacksam att det inte var hit och jag missat något !!
 
Torsdag kväll åker jag och tösen och morfar och mormor ut till stugan . Mannen och lillasyster jobbar midsommarafton på fm och tar sen med oss våra vänner vi brukar fira med och kommer ut . Då får mannen sova en natt och vi är på plats . Håll tummarna att det är uppehåll på torsdag kväll en stund !
Visst är jag duktig ;)
Ha det gott alla fina, tösen somnat nu , varit vaken sen minst 4 i morse . Kramar till den som vill <3

3 kommentarer:

Nina sa...

Meh! Snyggaste fjärilen! Sånt pyssel får vi väl göra på nästa GP-träff?!
Hoppas ni sover inatt nu när det blev en middagslur.. Och jag håller tummar för att midsommar går bra, med både väder och annat <3
Saknarkramar!

Maria sa...

Säger som Nina, wow vad fin fjäril! Hoppas att allt ordnar sig Kram

Mia sa...

Mia

Ni tror att jag låtssa och över driver? Att jag gör mig till för att får allt att verka värre än det är?

Är en gift mamma och har två barn och vi bor på landet. Är 44 år.

Ni kommer att få följa mitt liv som att vara annorlunda med diganoser m.m. & mitt liv. Jag är född -70, lever med min man och 2 barn, 6 hundar, Hundar är mitt liv, Utan dessa underbara varelser vore inte livet ett liv.

Jag är en person som har svårt att möta ensamheten och inte ha någon att bolla mina tankar med. Jag behöver ha någon som orkar lyssna. Jag har vänner som jag känner jag inte vill tära på mer. De är vana vid mitt glada jag och det känns att jag vill kunna prata med människor som inte har förutfattade meningar och samtidigt kan ge mig perspektiv på mina tankar och funderingar.

Vad jag gör på min fritid!
Jag tycker om att hitta på saker på min fritid som allt från att träna, kolla film, äta något gott, åka någonstans, bara vara, ut i naturen, fiska, vad som helst helt enkelt. Det finns inget jag inte kan tänka mig att göra. Tycker om när det händer något eller inte på rätt sätt.

Om den jag söker!
Jag söker den som är villig att förstå, som har en drivkraft och är ärlig i sina avsikter och som kan värdesätta utbytet av tankar och goda råd. Någon som är rak och intresserad av att ge och ta.
Vad vill jag göra med dig
Det är svårt att säga, beror alldeles på personen i fråga. Ibland är det tillräckligt att prata, ibland att göra något roligt eller intressant. Sådant visar sig efterhand.

Vilken kontakt är jag öppen för IRL - Träffas och umgås, Brevkontakt här på sajten, Chatt, Träffas på tu man hand, Träffas flera och hitta på nåt kul
Etniskt ursprung Europeisk
Önskad relation Vänskap, Endast vänskap, Onlinevän / Chattvän

Läs gärna min blogg:

miamiamia.bloggplatsen.se

Jag söker kvinnliga vänner och jag vill komma i kontakt med alla er som liksom jag också har en Asperger-Diagnos. Din ålder ska vara 40+. Jag själv är en mamma,fru på 44 år år. Bosatt i Småland. Jag älskar hundar, hästar, hantverk, promenad, familjen, utför, träna, djur, segling m.m. Så du med en Asperger-diagnos. Skriv gärna! Det skulle göra mig jätteglad!

E-mail: mia2@home.se

miamiamia.bloggplatsen.se

Mitt liv ! Jahaa, var börjar man. Jag är Mia. Jag är 44 år och sjukskriven. Jag har nyligen fått diagnosen Autism, asperger, utvecklingstörning m.m Här på bloggen kommer jag skriva om min vardag som mina förhinder, hur jag hanterar det och förhoppningsvis hur jag förbättras. Ingen vill vara sjuk eller fångad i sina egna tankar.

Skämmas över ensamhet ?

Jag skäms över att jag är ensam. Till vardags säger jag det inte till någon. Jag har ju familj så när människor frågar vad jag t ex har gjort i helgen så har jag alltid något att berätta.

Hoppas att ni kan hjlpa mig med detta ! Tack i förhand! På återsende !

/ Mia.

E-mail: mia2@home.se
Blogg: miamiamia.bloggplatsen.se

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...