fredag 10 juli 2015

Dags för jobb nr 2 igen

 Semestern är slut och på måndag börjar vi jobba igen. Ja jobbar gör vi såklart mest hela tiden med tösen men nu även det andra jobbet. Det har varit skönt att vara två under stora delar. Annars är det väl inte i närheten av en "vanlig " semester med allt som det innebär. Vädret har väl inte direkt varit på topp men några härliga dagar på sjön har det varit. Under två veckor bodde vi i stugan, det är rart med miljöombyte när vi inte kan åka iväg nånstans. Och miljön där är den jag älskar mest, havet. Jag klagar inte !
Vi har idag när tösen var iväg på "fritids" hunnit rensa hemma och kört iväg massa skräp vi inte behöver, sånt vi inte hinner annars utan att tösen är med. Ja det går en aning enklare utan henne faktiskt !
Imorgon har hon korttids och vi ska iväg på kvällen och lyssna på en rad artister som spelar vid havet, picknick korg och mysigt ! Håll tummarna för uppehåll !
Detta väder är inte bra för min kropp och jag har haft mycket värk denna vecka, och tröttheten kommer på köpet. När vi kört lite skräp idag så somnade jag efteråt en stund. Kraften tar liksom slut. Tur det kommer bättre dagar !
Sen är det snart 18 års kalas för tösen, återkommer om det !
Kramar

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...