torsdag 7 maj 2015

Rastlös

Tösen är rastlös väldigt mycket, går från en sak till en annan. Något ska hända hela tiden fast hon egentligen inte orkar. Hon vill ringa och prata med släktingar av olika slag mest hela tiden. Hon går undan med sin almanacka och försöker boka upp allt möjligt. Låter fantastiskt kreativt säkert , och ja det är det naturligtvis. Men hon har tyvärr ingen större koll på vad som funkar och inte eller tidsbegrepp . Kan bli rörigt ibland och det är vi som sen är dumma när det inte går att genomföra. Nu har vi såklart pratat med de hon ringer så de försöker så gott de kan svara henne på ett bra sätt. Men hon kan vara rätt envis !
Tror att tösen vill så mycket men förstår inte sina begränsningar, lite sorgligt men bra kanske också för hennes självkänsla ? Ja det är inte lätt alla gånger att veta hur hon tänker vår fröken bråttom.
Tösen vet nu om att jag och mannen ska åka bort på semester snart, vi ligger inte direkt på plus men ingen katastrof heller. Bara för att ni vill slippa mig ! Det säger hon alltid när vi gör något utan henne oavsett vad . Vet inte varför hon börjat säga så för det har vi förstås inte sagt !
Det blir nog bra när vi väl åkt, det brukar det i alla fall.
Ska bli skönt att sova hela nätter och koppla av , stänga av tentaklerna och kunna prata med varandra.
Tösen blir fort trött ,energin räcker inte till så mycket längre.
Igår somnade hon i skolan efter en aktivitet, tacksam hur de hela tiden anpassar sig efter hennes ork.
Jag bävar lite för sommarlovet som alltid, det är alldeles för långt ! Men vi har korttids på semestern och fritids , annars skulle det aldrig funka överhuvudtaget. En dag i taget så går det väl igen.
Ha det gott därute, kramar

3 kommentarer:

Nina sa...

Ååh, vad ni är värda den resan! Hoppas allt funkar så bra som möjligt och att ni får en alldeles fantastiskt skön vecka!
Kramar om hur mycket som helst! <3

Bellan sa...

Så skönt för er att komma iväg! Hoppas verkligen att ni kan koppla bort vardagen och bara njuta!

Kram finaste du! ♥
//Bellan

Maria sa...

Önskar er en välförtjänt underbar resa! Ha det bäst och kom ihåg att kramas!
Kram

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...