tisdag 19 maj 2015

Tacksam

Vi har haft en fantastiskt skön vecka på Rhodos . Hyrde bil 2 dagar och såg oss runt på ön, gjorde spontana stopp och njöt av det. Vi tog promenader på vägar och omvägar som inte fanns på kartan :)
Vi har skrattat och sovit och haft det otroligt avkopplande. Är så tacksam att vi kunde komma iväg.
Vandringstur


Före och efter vi varit här !
Hemma funkade det bra och tösen kändes lugn och glad när vi pratade med henne i telefonen några gånger. Ända tills vi var på flygplatsen och skulle flyga hem. Hon ringde mig och märktes direkt att hon var orolig och rastlös. Lillasyster hade ingen rolig em och kväll , hon var med kompisar och tösen hade ringt henne 30 gånger. Tösen var på korttids, ska ta upp det såklart.
Sen har det bara ökat sen vi kom hem, ilska och utbrott. I natt har vi inte sovit alls och det har varit galet jobbigt för alla. Blir nog att tassa på tå på em.....
Hoppas det vänder snart, kramar

2 kommentarer:

Bellan sa...

Åh, vad ledsen jag blir för er skull att ni får det så jobbigt direkt ni kommer hem. :( Men det känns igen och den där energin man samlat på sig under ledigheten äts ganska snart upp.

Men ni får leva på minnena av den avkoppling ni fick. Ser jättehärligt ut på bilderna. Kul med de två bilderna på stenarna - ler när jag ser dem. :)

Massa megakramar till dig från mig! ♥
//Bellan

Nina sa...

Mega-styrke-kramar! <3

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...