måndag 2 mars 2015

Tuffaste veckan

Tur att jag hade fått extra energi förra helgen av mina härliga vänner. För förra veckan krävde extra mycket av oss här hemma. På tisdagen fick jag på fm hämta tösen i skolan som snabbt fick hög feber och var förkyld. Det är något hon hatar, att vara snorig. Onsdagen gick ändå bra och tösen tog det lugnt och orkade inte mycket. Lillasyster kom hem på em och frös. Ja sa att risken att hon får feber är stor så ta Alvedon. Hann inte mycket mer förens hennes ögon tårades och hon fick svårt att andas. Vi har varit med om det många gånger men bara när hon ansträngt sig. Det blev snabbt värre och Alvedonet hann inte verka och eftersom tösen var hemma kunde vi inte åka till lasarettet båda och själv med henne i bilen kändes inte tryggt. Det blev ambulans in till lasarettet och snart lugnade det sig med syrgas och trygg sjukhuspersonal. Alla prover bra och det berodde förmodligen på att när febern steg snabbt, halsen lite svullen och andningen blev lite påverkad blev hon rädd eftersom hon inte ansträngt sig. Då hyperventilerade hon och allt blev värre. Så det var aldrig farligt men såg  otäckt ut. Tösen upplevde det  jobbigt även om nån av oss var med henne i princip hela tiden. Nätterna sedan dess har varit värre än vanligt och det beror väl på att allt varit så annorlunda hela veckan. Att jag sen fick feber  i helgen gjorde det inte bättre.
Att ha så extremt tuffa nätter med i princip ingen sömn är tufft , men att samtidigt vara hängig själv gör det inte bättre.
Tösen och lillasyster är bättre och i skolan idag. Jag också bättre men varit hemma och vilat och sovit lite idag, välbehövligt !
Nu hoppas vi att det vänder för energi nivån hos oss är inte på topp.
Snart vår va ? Ha en bra vecka, kramar
Fin present jag fick av vännerna mina förra helgen <3

6 kommentarer:

Nina sa...

Ja, den presenten passade ju sådär just nu... Men du är nån slags expert på att njuta av livet så fort du får tillfälle. Det är väl räddningen, på nåt sätt <3

Saknarkramar!

Anonym sa...

Nu är jag egentligen inte vaken längre utan sover som en god mor...men jag kan inte längre begripa hur fan de som hittat på reglrrna gör assistans tänker.
Jag beundrar dig som överhuvudtaget klarar av att vara trevlig och vaken på jobbet och nu ännu mer som ställer till det.
Tänk om jag kunde göra nåt som verkligen hjälper på lång och kort sikt.
Alla mina kramar till dig världens underbaraste Tina ❤❤❤
//Lena

Anonym sa...

Som om ni inte redan har det tufft.... Ta hand om dig så gott det går bästa Tina! Kramar om i massor! ❤️😘 /Tingeling

Bellan sa...

Instämmer i det som redan skrivits här. Beundrar dig för att du kan vara så gla å go, trots den stora bristen på sömn!

Saknarkramar från djupaste hjärtat till dig! ❤️
//Bellan

Maria sa...

Krya på och styrkekramar! Fin text , passar dig precis.Kram

Anonym sa...

Är här och läser. Skickar dig en stor varm kraaaaaam från Marielle!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...