fredag 6 mars 2015

Lätt att skapa en vana

Att skapa en vana  kan gå på en minut, men att få bort vanan kan ta ett halvår. Ja visst kan man komma på att saker man hoppats på inte blev så bra och det måste ändras. Men innan man presenterar nya saker för tösen bör de vara genomtänkta så långt det går. Och om personal runt henne får egna ideer rörande rutiner så kan det vara bra att kolla med oss först. För att det inte ska bli en stor grej.
Det har blivit en sån händelse och nu har korttids några kvällar med diskussioner med tösen framför sig gissar jag. Vi har fått det hemma med och jag har fått hitta på lite svar så hon nöjer sig. Har väl gått sådär. Svårt blir det i alla fall. Av olika anledningar vill jag inte skriva exakt vad det gäller ,en anledning är av respekt mot tösen.
Annars rullar det på , tösen fortfarande förkyld och hon är tröttare och mycket skörare än vanligt. Blir arg för allt och inget . Hoppas den här infektionen inte gör henne sämre i sin sjukdom bara.
Strax iväg och hämta henne, sen på tjejmiddag ikväll, mycket trevligt ! Jobba imorgon och tösen har korttids.
Trevlig helg på er !


3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyvärr verkar det väldigt svårt att förstå det där, att man inte bara kan göra lite hipp som happ utan ibland väldigt svåra konsekvenser. Trist när personer runt en ställer till det. Om de kunde begripa hur mycket det kan påverka vardagen!!
Hoppas att tösen blir bra snart och att det inte ställer till det.
Ha en underbar kväll och en bra helg!
Stora saknakramar 💞💞💞
//Lena

Maria sa...

Trevlig helg och hoppas middagen var god ! Kram

Nina sa...

Det vi pratade om?! Man blir så trött! Hoppas dom (den som ställde till det, helst) löser det nu då......

Ha den bästa kvällen! <3

Massa krama!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...