onsdag 6 augusti 2014

Avkoppling med fniss

Igår åkte jag ut till stugan med lillasyster och två kompisar till henne. Mycket Goa och härliga tjejer ! Vi åt en enkel lunch , badade , spelade kubb, spelade kort när regnet kom under parasollet, jag grillade när tjejerna fixade resten. Men framförallt en massa skratt ! Skönt att de får leva ut och inte behöva anpassa sina aktiviteter efter tösen. Blir glad och njuter av deras skratt och fnissande ! De tre Goa 14 åringarna sover än, eller så har de tjejsnack ute i gäststugan där de sovit i natt. Jag och hunden fick en lugn natt i stugan !
Tösen var nöjd med att vara hemma själv med pappa, de hade också lugnt igår. Inatt har hon korttids så vi är nog kvar här till imorgon , mysigt trots att vädret är lite ostadigt.
Nej nu ska jag ut och skrämma liv i tjejerna så det kan bli frukost nån gång ! Kramar till er alla.

4 kommentarer:

Nina sa...

Meeen så skönt för er alla! För lillasyster att få koppla av med dig och kompisar utan hänsyn och för dig att få vara lite "vanlig mamma" med mys, bad och skratt utan "tankarna på alla andra håll" och, inte minst, en lugn natt. *glad i hela hjärtat*

Hoppas dom där hemma har haft/har det mysigt på sitt vis :)

Kramar om! <3

Anonym sa...

Så underbart det måste vara, både för lillasyster och för dig att ni kan dela på er på det där viset ibland och bara få tänka på henne och hon på sig själv.
Njut av lugnet för vad gör väl lite vädet om tonårsfnitter är närvarande?
Kram på dig <3

Maria sa...

Låter perfekt med skratt och fniss! Det är dessa guldkorn som man får plocka fram när mörkret och molnen hopar sig! Ha det bra !
kram

Bellan sa...

Vad underbart det låter! Bra att ni kunde dela på er så ni fick mysigt på var sitt håll med olika tjejer.
Hoppas du inte skrämde tjejerna alltför mycket ;)

Kram på dig, vännen <3 Saknar dig! <3
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...