tisdag 22 juli 2014

Semester, gipset och kalas

Vill bara kort säga att tösen kämpar på med sitt gips och på måndag ska det förhoppningsvis bort. Det går relativt bra trots värmen. Hon har haft en del ont till och från. Vi är mest rädda att hon ska ramla på armen. En del extra vakande blir det. Skönt att vi båda är lediga och kan hjälpas åt. Imorgon fyller tösen 17 år ! Det ska firas enligt hennes önskemål, men det berättar jag om senare.


Nu fortsätter vi ha semester och vi har det bra som ni ser, kramar om er alla därute <3

3 kommentarer:

Nina sa...

Stackars Tösen, men vilken kämpe. Det har hon säkert ärvt från sin mor... (!!!)

Tacksam att det går relativt bra, trots allt (jag vet ju att "ganska bra" för dig inte betyder att det är precis smärtfritt...) Håller tummarna för att inget händer som förvärrar skadan. Nu har ni ju haft nog med motgångar!

Saknarkramar <3

Bellan sa...

Åhh, vad ni kämpar!! Hoppas ni får några fina dagar nu med er ledighet och havet alldeles intill.

Saknar dig <3 Kram! <3
//Bellan

Anonym sa...

Det har varit en väldigt tuff vår och sommar för er och bägge töserna era. Skönt när gipset kommer väck så blir kanske det något lugnare, om hon nu kommer våga använda armen då förstås.
Tur ni har stugan och att vädret varit fint så ni kan koppla bort alla andra vardagsbekymmer ett tag i allafall. Hoppas det har varit lugnare på andra fronter och att ni kunnat njuta av ledigheterna lite iallafall.
Hoppas att Tösen får en födelsedag som hon blir glad över <3
KRAMAR OM <3
*Saknar massor jue*

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...