onsdag 9 juli 2014

Frustration

Igår var vi till radiologen och tog nya bilder och sen träffa ortopeden. När vi kom stod han på operation så vi fick vänta 1 1/2 timma på honom. Vänta är inte tösens bästa syssla men det gick väl bra ändå kan jag tycka. När han kom fick vi veta att de två benbitarna i frakturerna ligger på sin rätta plats så tösen behöver inte opereras. Yes !
Tillbaka på tisdag för koll av gipset och kanske byta det men inte säkert. Sen gips i två veckor till innan vi får ta bort det och börja med sjukgymnastik. Full rörlighet kommer hon inte kunna få tillbaka men kommer nog bli rätt okej ändå.
Tur att hon inte gillar att bada mitt i allt, ett problem ur världen. Annars har hon värk som kommer och går men avtar nog eftersom. Frustrationen är störst. Allt hon inte klarar och att det är bökigt och varmt. Vi sover minimalt och kvällarna och nätterna är hon genomgående arg, trött och ledsen. Skriker nästan oavbrutet på nätterna. Gipset blir på hela vår semester och på hennes födelsedag så hon är inte nöjd med tillvaron.
Vi är trötta och svårt att behålla tålamodet dygnet runt. Nu är hon på korttids och de är förberedda på natten. Vi måste få sova en natt nu. De sa att personalen fixar detta de får sova dagen efter och vi behöver vilan, koppla av så gott det går och vila nu. Tack för att de säger så och kopplar av gör vi.
Tacktill er som läser  för alla rara ord, de värmer. En dag i taget så ska vi nog fixa detta. Kramar så länge <3

5 kommentarer:

Lena sa...

Det var för väl att det inte behövde opereras iallafall mitt i all bedrövelse. Så förbaskat jobbiga nätter för er alla, tänk om det fanns nåt som fick henne att sova.
Och fasen vore det väl ominte kortis kunde ta en natt när ni måste alla andra.
Fy sjutton så jobbigt...kan inte ens föreställa mig :(
Största varmaste kramarna...<3

Anonym sa...

Hoppas att ni kan få en lugn och avkopplande kväll och natt. För det behöver ni verkligen. Nu som alltid, men det här med gipset spär ju på ytterligare med dålig/ingen sömn. Önskar också att ni trots allt får en bra semester! Take care!! <3 Kramar Tingeling

Maria sa...

Kram och hoppas ni fått vila ordentligt i natt! Solstyrka!

Nina sa...

Ååh :( Fy tusan! Kan ju känna att eländet kunde delas upp lite på fler personer så inte ni behöver ta allt. Tankar o styrkekramar <3

Skönt att ni får en natt iaf, ni behöver fler såna... Hoppas personalen säger så varje gång.

Stackars Tösen med, förstår att det är jobbigt för henne. Hoppas värken snart försvinner åtminstone.

Kramar om er, tappra <3
*saknar*

Anonym sa...

Många många kramar och hoppas allt går bra på tisdag. Hoppas ni får sova. Kramar från Marielle.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...