måndag 3 september 2012

Sjukstuga

Igår somnade Tösen i soffan på em och sov i 3 timmar !! Inte vanligt ! Och när hon vaknade var hon förkyld ! Då förstod vi varför hon sovit. Lillasyster började samtidigt känna sig hängig och fick efter en stund feber och ont i halsen. Hon är hemma idag men Tösen var snorig men pigg så hon åkte iväg med taxin i morse. Sen ringde skolan och sa att hon blivit varm och hängig så nu har jag hämtat henne. Hon är ju tyvärr inte så stillsam ändå, men kanske kan få henne stilla en stund sen. Jag får avlösning av mannen senare i em så jag kan jobba sista timmarna ikväll .
Hoppas nu att jag klarar mig och att lillasyster piggar på sig då hon och jag åker till Turkiet på lördag morgon. Det ser vi fram emot såklart ! Riktigt mysigt med egen tid med henne.


Mys på klippan
Imorgon läkartid med Tösen ang hennes försämring under sommaren, den här förkylningen var inte bra för henne att få. Risken att hon blir sämre igen är stor. Annars löser möten av varandra och vardagen efter skolstart är ett faktum .
Lovade visst pannkakor till sjuklingarna, bäst att hålla det ! Ha det gott därute, kram.


1 kommentar:

Anonym sa...

Den elake kan tänka sig att byta biljetterna mot en påse halstabletter...

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...