fredag 7 september 2012

Feber & semester & korttidsvägran

Imorgon bitti åker jag och lillasyster på semester till sol och värme och sova hela nätter ! Lite trist att vi båda åkte på halsfluss i veckan. Lillasyster ligger ett par dar före mig i penicillinet och mår helt okej nu. Jag började äta igår och har feber än men mindre ont i halsen i alla fall ! Det blir nog bra när vi är på plats.

Tösen trivs inte på korttids längre, vi fick hämta henne i onsdags kväll för hon fixade inte att vara kvar.
Det har hänt några incidenter när hon varit där som skapar oro. Och för många vikarier är inte bra heller.
Dagtid går hon på fritids i samma lokaler och det funkar, men nätterna är tuffa. Vi ska ha möte med dom och försöka göra det så bra som möjligt igen för Tösen, vi får börja ställa krav. Hon är mycket orolig på nätterna just nu och sömnen är inte mycket att räkna med. Rätt hysteriskt faktiskt. Det är extra tufft när man är sjuk själv också. Jag försökte gå och lägga mig i källaren en natt men det var inte populärt, så jag gav upp. Så en veckas vila känns behövligt nu. Känns hårt mot mannen som får vara hemma, men han får nån natt för han ska iväg lite sen när vi är hemma.
Ha det gott alla så hörs vi om en vecka ! Kramar

Jag har precis fyllt 8 år !!

5 kommentarer:

Nina sa...

Kryakramar och ha nu en riktigt skön ledighet!

Kram Nina!

Anonym sa...

Kramar! Hoppas det lugnar sig. Sömn är så himla viktigt.

Anonym sa...

Gnäll inte, det finns Läkerol säger den elake...

Annelie L sa...

Krya på dig riktigt ordentligt <3 Hoppas ni får en underbar vecka tillsammans. Din käre man klarar säkert av veckan hemma, han vet ju att du snart är tillbaka och avlöser honom. Hoppas det kommer att lösa sig med Tösens kortids, så att man hittar vad som är störande och kan göra det tryggt igen för henne.
Grattis till lilla vovven, och kram till dig.
Annelie

Tankar från Oxelösund sa...

sköt om er o vila ut nu!!!

kram

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...