måndag 23 juli 2012

Kontraster...

Mitt tjejdygn med två fina vänner i en mysig sjöstuga var så härlig ! Åh vad jag trivs med dom !! Och bortskämd blev jag med mat, dryck, tunnbad och båttur....wow !!
Här tog vi ett glas gott på bryggan på kvällen <3
Idag fyller tösen 15 år, konstigt på många sätt. Inte bara att det gått 15 år utan allt som hänt och inte hänt. Ja hon är ju som ett litet barn på många sätt. Lillasyster sa i bilen på fm när vi var och handlade lite som saknades : jag ska försöka få henne glad när vi kommer hem mamma, det brukar kunna gå.
Lite galet att hon tackar nej till kompis på fm för att Tösen fyller. Ja Tösen sov inget nästan i natt och morgonen och fm var ett stort och långt utbrott förutom när hon öppnade paket. Sen drog det igång igen eftersom den radiostyrda bilen hon önskat sig behövde laddas, inte bara batterier. Borde kollat det såklart men det missade vi. Tänkte ställa in lunchen för kusinerna och våra föräldrar men bet ihop. Konstigt nog gick det bra och ingen kunde ana hur vi haft det. Det kan göra mig gråtfärdig att det ska vara så jobbigt alltid, ändå vill jag inte ta ifrån henne allt för att jag inte orkar. Svår balansgång.
Kontrasten från tjejdygnet är inte att leka med.....
Imorgon har tösen korttids över dan, vi drar ut till stugan och hämtar henne sen kl 17. Jag ser fram emot lugnet och sen ha en trevlig grillkväll i paradiset med mina föräldrar och kraft till en  ny natt kanske .
Hennes feber försvann och halsen blev svullen, fast nu är hon som vanligt igen, ja fullt ös medvetslös ;) !
Om jag hade hälften av energin....
Det finns jordgubbstårta kvar om nån är sugen ?
Annars säger jag att jag är bra på att vara ledig (än ett tag), kramar till er därute. <3 Tina

1 kommentar:

mamma Z sa...

Innan jag hittar ut till dig får du nog göra en ny tårta :)
Underbart med "nu är en bra stund" med människor du gillar <3
Hoppas att kortis gick bra med dotra också!

Bamsekramen!!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...