måndag 12 mars 2012

Handbromsvändning

Igår morse bakade mannen och tösen småfralla som hon önskade att få göra, hon var inte hela tiden på topp direkt men frallor blev det. Sen bestämde vi tillsammans at vi skulle göra mackor på de nybakade frallorna och ta med på en utflykt ut till havet.
Mackorna klara och kaffet i termosen och då blir det en tvärvändning i hallen. Jag hör henne stå och säga j-la utflykt i ett upprepande mantra. Jag går dit och undrar vad som händer och sen är det kört och utbrotten avlöser varandra under ett antal timmar. Vi hängde inte med alls på vad som hann hända på 2 minuter. Ja jag blev ledsen när mackorna åkte in i kylen och ännu en grej som inte blev av. Jo vi är vana men det hjälper inte alltid. Bita ihop och gå vidare är vardag, men det gör lite ont ändå.
Ja, ja, vad är väl en bal på slottet......
Kram och var rädda om er därute/ Tina

6 kommentarer:

Anne Salovaara-Kero sa...

Kram till dig med. Känner sååå igen det där med att man planerar nåt och sen blir det så fel. Min man brukar säga "reality bites illusion"... Och att jag har för stora illusioner ibland om vad vi kan och inte kan göra.

Men mellan varven är det ju så HIMLA kul när det funkar. Och det händer ju ibland.

Hoppas också för er. Så nu hoppas jag NÄSTA gång funkar för er!
Kram, Anne

Mamma Z sa...

Ja, vilken underbar dag det hade kunna blivit..och jag känner sorgen med dig..sorgen över det som hade kunnat bli så mysigt som uteblev..sorgen över att ännu en gång känna av vad diagnoserna kan ta ifrån oss..

Men men..nya tag en annan gång..det har vi lärt oss att leva med..

KRAMEN och så himmla skoj att "snart" få träffa dig på riktigt!!

Nina sa...

Ja... det där känner man ju igen. Inte lika ofta nu, men när Sandra var liten, ojoj! Och man fattade lixom ingenting :(

Det är inte så lätt att bara gå vidare alla gånger. Man blir besviken och ledsen fortfarande. Men man får iaf lättare att fokusera på det man kan göra än det man inte kan göra. Så småningom..

Kramar om!
Nina

Anne Salovaara-Kero sa...

Kram! Känner igen det där, med att få ändra planerna... Ändå gör man dem och ibland brukar det ju gå över förväntan! Hoppas så också för er, sen nästa gång. Stor kram.

Bellan sa...

Förstår förväntningarna från er alla om en trevlig och mysig utflykt - och sen blir det inget! Visst är man van att backa, men vad hjälper det när man ser fram emot en sak mycket...

Kramar om dig! ♥
//Bellan

Annelie L sa...

Hoppas mackorna smakar lika gott när ni plockar fram dom och att ni får en mysig stund i allafall, trots att det inte blev som ni tänkt er.
Kramar om <3

Blogg eller inte ?

Funderar på om jag ska lägga ner bloggen eller inte ? Men den kan väl finnas här om någon vill läsa, men framför allt för mitt eget minne ...