torsdag 29 mars 2012

Suck

Ringde nyss och sökte Lss handläggaren på kommunen, vi behöver fler korttids nätter i månaden. Tänkte be om nya blanketter. Hon var på hembesök i slutet på förra året när vi ansökte om korttids, hon var då ny för oss för hon hade varit mamma ledig. Nu visade sig att hon var tjänstledig till 31 augusti ! Är det inte fantastiskt !
Vem ska jag prata med då då ? Jo då blir det hon vi träffade innan vi fick byta av nån anledning. Men hon har ju tel tid så det kanske hinns med imorgon bitti på väg till jobbet !

Fick tag på psykologen igår också tillslut. Hon hade sååå mycket att göra och det var olika listor och kort om folk och.... Jag vill bara veta om det blir nån utredning eller inte sa jag, inte era personalproblem !
Ja jag kanske inte hade jätte tålamod med henne, men det händer ju inget ! Bara snackas hela tiden. Utredningen skulle varit i höstas och sen sköts upp till våren och nu ???? Hon undrade varför jag vill utreda , är det inte bra att kunna och veta så mycket som möjligt för att det ska funka ??
Och det var du som påtalade misstänkt autism sa jag åt henne ?
SUCK !!!!!
Blir sååååå trött på allt tjat !!!

Så nu ska häxan surtant sluta gnälla och önska er en fin dag ! Kramar Tina

2 kommentarer:

Nina sa...

Jamen åååhh!!! Man blir verkligen trött tillslut! *känner igen* Massa styrkekramar!
Nina

Mamma Z sa...

Först och främst..guuud vad jag skulle vilja sitta med dig där på picknickberget med kaffekoppen :-)

Men oj oj, vilka motgångar ni tycks ha hela tiden.. Och bara att VÄNTA på utredning. Det borde vara böter på sånt och ni skulle få ta del av pengarna!! det är ett BARN vi pratar om, som behöver få rätt hjälp om du förstår mig rätt nu..
Kan du ringa socialstyrelsen och ifrågasätta om de tycker det är ok.
Det gjorde jag i annat ärende och 2 arga jurister på socialstyrelsen fick fart på högsta hönset på bup!!

Åh..hoppas så på att det kan lösa sig på ett eller annat sätt för er. Hur länge skall ni orka??

Stödfamilj, har det varit på tapeten?? Min mamma fick blir det till Sam nu, tänkte på din mamma som verkar kunna ha henne..

Och Ladies Night ja.. Satan i gatan vilken underbar helg vi skall se till att få då ♥

Bamsekramen

Blogg eller inte ?

Funderar på om jag ska lägga ner bloggen eller inte ? Men den kan väl finnas här om någon vill läsa, men framför allt för mitt eget minne ...