söndag 4 mars 2012

magkänslan sa fel

Igår trotsade vi det mesta och tog med tösen på melodifestivalens andra chansen. Hon tycker om musik och vi ville så gärna kunna ha henne med oss. Men alla ni kan förstå alla andra moment i det som kan gå snett.  Allt gick bra dit , vi har inte så lång resväg, och in. Mycket folk och en bit att gå men hon var duktig. Magkänslan hos mannen och mig var att det kommer funka ! Hon kommer gilla det här ! Men det gick inte så bra tyvärr. Rastlösheten satte in och tröttheten tog över direkt och det blev gnälligt och nära ett utbrott. Snälla farfar var i beredskap och kom och hämtade henne. Men det gjorde ont, jag fick dåligt samvete att vi utsatt henne för det, för att vi hoppades så mycket. Men det är väl så det är, bara att prova sig fram. Hon fick en tablett för oron innan, mycket svag men tar udden av det. Kanske var hon för trött.
Får släppa det och gå vidare, nya tag igen. Idag en bra dag än, och natten blev inte kaotisk trots allt.
Var rädda om er därute. Kramar Tina

3 kommentarer:

Nina sa...

Men du... Det var väl kanon att ni testade ändå! För annars hade ni ju inte vetat om det skulle funka... Man lär sig hela tiden, och om man (när orken finns hos alla parter) balanserar lite på gränsen, så utveckas man ju också. Jag tycker ni är duktiga!
Kram Nina!

Tina sa...

Tack Nina, det är ju såklart så att man måste testa sig fram. Men kändes ändå lite hårt på nåt sätt. Trots att man borde vara van. Kram Tina

Annelie L sa...

Naturligtvis är det tråkigt när inte magkänslan stämmer och man blir besviken. Men antagligen gjorde det ondare i dig en vad det gjorde för lilltösen. Hon fick egentid med farfar och det kanske hon uppskattade minst lika mycket.
Ni vågade prova och det tycker jag du ska vara stolt över, vem vet nästa gång går det kanske bättre, bara man aldrig slutar att hoppas och aldrig slutar att prova.
Kram Annelie

Blogg eller inte ?

Funderar på om jag ska lägga ner bloggen eller inte ? Men den kan väl finnas här om någon vill läsa, men framför allt för mitt eget minne ...