tisdag 5 januari 2016

Helger med flyt

Julen gick bra, tösen var med och gjorde bildschemat för julafton så hon hade koll. Sen var det korttidshelg och vi gjorde sånt där jag tror man gör på jul, vilar, pusslar, äter och gör ingenting ! Det var lugnt och skönt .
Nyår gick också bra, goda vänner på mat och tösen funkar bra med dom.
Nätterna har varierat från rätt okej till mindre okej. Men ingen katastrof, bara en natt vi var mestadels vakna fram till  4 tiden, sen mestadels sömn fram till 7 och sen fritids och jobba hela dagen. Men det har vi rutin på att klara ;)

Trots att inte lov är någon höjdare så har det funkat, kanske är det vi som anpassat oss bättre . Intensivt är det, ska hända något hela tiden helst och saker släpas fram överallt och inget plockas bort. Inget är roligt så lång stund men ibland kan hon sitta på sitt rum en stund och titta på olika klipp på datorn. Hennes rum ligger precis vid köket så det funkar att vara där då för det är nära.

Just nu är det annars ilska över att vi ska bestämma över henne, att vi alltid tjatar och att vi är jobbiga. Men det hör väl till , är väl en sorts frigörelse process alla går igenom men på olika nivå bara !

Nu säger jag god fortsättning och snart åker vi på lite semester mannen ,jag och lillasyster. Tösen ovanligt nöjd med att få vara hos mormor och korttids. Hoppas det håller i sig !

Jag återkommer om resan sen, kramar så länge.2 kommentarer:

Maria sa...

God fortsättning på det nya året och en skön semester önskar jag er. Kram

Nina sa...

Jag undrar lite vad "rätt okay" är i er familj... Antar att det är samma som "katastrof" för många andra. Skönt att det varit "rätt okay" en del iallafall, med era mått mätt. <3
Ha en superduperhärlig semester!!!!! :) :) :)
Kramar om!

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...