tisdag 6 oktober 2015

Septembers resor

Husbilsresan med tösen gick mycket bra, måste säga att hon var otroligt duktig och ibland behövs tydligen inte alla saker förberedas i detalj när det stora hela är tryggt .
Lite skolarbete under resan !
  
Tösen duschade  på camping, visst var det bara vi där men ändå ! Vi stannade både här och där och det var inte ett utbrott, hon var så nöjd. Nätterna är som de är men de var inte värre än vanligt. Det var en rolig resa och jag är så glad att vi gjorde det ! Jo visst är det ett pysslande och fixande men vi gjorde det bra , trötta men nöjda efteråt !

Sen var jag hemma några dagar innan jag åkte med ett glatt tjejgäng till Italien på mat och vinresa !
Oj vad roligt vi hade ! Och vilken lyckad resa ! Trots lite dåligt väder två halv dagar så var humöret på topp ! Vi har varit på båttur på Gardasjön , vinprovningar , besök på 3 vingårdar med guidning, vinfestival i Bardolino ,och strosat i gränder och njutit massor !
Julias balkong där Romeo trånade !

Vingårdsbesök


52000 liters vintunna !

Mer vin på lagring .
Vi kom hem i söndags vid midnatt från våran härliga resa . Jag tänkte på när vi pratade om på vägen hem hur skönt det skulle bli att få sova i sin egen säng,( hotellets var inte så skön direkt...) hur några hade sovmorgon dagen efter. Jag kastades in i vardagen när jag klev över tröskeln. Mannen trött och tösen igång, gick inte att berätta nånting hur vi haft och inte kändes det så speciellt att komma hem heller. Vi sov nästan inget och sen var det måndag morgon. Nätterna är så sjukt jobbiga nästan hela tiden och i natt funderade jag mycket. Men det finns inte så mycket att göra mer än att utöka korttids.

Kramar till den som behöver därute// T

3 kommentarer:

Maria sa...

Låter härligt med dina resor! Fina bilder. Önskar att jag hade ett trollspö som skulle ge er lugn till nätterna, men jag skickar höstkramar åt dig från Jakobstad.
Kram och ha det bäst <3

Nina sa...

Vad härligt att resan med Tösen blev lyckad, och gick bra med era mått mätt. Och kanoners att du kom iväg på en egen må-bra-resa också! Skönt att få sova i hotellsäng ett par nätter... Ni skulle behöva resa bort varje vecka <3 Hoppas det snart fungerar att öka korttids lite.
Jag saknar dig!
Kramar om!

Bellan sa...

Så underbart ni verkar ha haft det på båda resorna. Härligt att ni vågade göra en så stor runda med Tösen.
Känner igen det där med att kastas in i verkligheten direkt man kliver innanför dörren....

Saknar dig så grymt mycket! ♥ Kramar! ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...