torsdag 17 september 2015

Fantastiska föräldrar !

När det blir så att korttids uteblir för tösen är sjuk eller av annan anledning så vet vi att det kommer slita extra på oss den veckan. Så var det förra veckan när hon i onsdags blev hemma. Då blev det alldeles för många nätter med mer eller mindre dålig sömn. 10 nätter är tufft. I natt fick vi sova och jag sa till mannen i morse att tänk om man fick  sova varje natt, så mycket enklare allt skulle vara !
Jag är trött på att tjata om dessa nätter men när det är såna nätter som i tisdags natt då undrar tom med jag hur vi orkar.
Tösen var arg för hon inte ville vara i sitt rum, hon skrek riktigt högt, sprang på toaletten hela tiden,  språket blir riktigt otrevligt och det pågår i timmar, blev fysisk och hysterisk och sen tillslut efter 3 tiden sov hon lite.

Jag var hemma från jobbet i måndags, kroppen gjorde ondare än vanligt och jag ville inte bli sämre så lyssnade på signalerna för en gångs skull. Det hjälpte , även om jag har ont så är det bättre.
I helgen blir det både sova två nätter och roligheter och mys med mannen och lillasyster, känns så härligt !
Så otroligt tacksam att mina föräldrar ställer upp så mycket på oss, de tar en natt och korttids en. De är bara helt fantastiska <3

Just nu annonserar assistansbolaget efter en assistent som vi ska ha som  timanställd med några bestämda timmar till att börja med. Inte fått nåt passande svar ännu, vi får väl se.

Nu laga lite mat, trevlig helg. Kramar T

3 kommentarer:

Maria sa...

Trevlig helg! Ja visst är det härligt med föräldrar som ställer upp. Kram

Nina sa...

Styrkekramar <3 Saknar dig..

Emelie sa...

Tack vare ditt "tjat" har vi ju en ärlig chans att faktiskt förstå. Om du skrev om sömnlösa nätter två gånger om året, då skulle vi inte fatta vidden på samma vis. Så tjata på för guds skull!

Ha så kul och sov så sött.

Kram <3

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...