tisdag 7 oktober 2014

Säsongsavslut

I helgen när tösen var på korttids åkte jag och mannen ut till stugan efter jag jobbat. Det är dags att förbereda inför vintern, plocka undan och stänga igen för säsongen. Känns alltid lite vemodigt på nåt sätt. Lillasyster sov hos kompis så vi var kvar och tog fram kött ur frysen och tinade som vi grillade. Tände brasan och njöt av lugnet. Hem på söndag förmiddag och hade hunnit med allt vi behövde. Skön känsla !
Annars händer inget särskilt just nu runt tösen. Hon känner sig trygg i skolan igen efter förra terminen som var jobbig när de flyttade till nya lokaler. Nu är hon lugn och funkar bra, otroligt skönt efter all oro som var i månader för henne.
De är fantastiska alla som jobbar på skolan, otroligt tacksamma är vi.
I helgen blir det tävling för lillasyster och mannen hänger med. De åker fredag och tösen och jag är hemma. Men lö em ska jag och en vän åka på mys med övernattning som var bestämt innan simtävlingen var aktuell. Tösen gick att lösa och jag hoppas det blir bra också.
Återkommer efter helgen, kramar <3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt med en natt i stugan bara ni två, även om ni hade en del att göra. Förstår att det känns vemodigt att stänga igen för säsongen, det måste ju vara ett riktigt andningshål för er ändå att åka dit.

Skönt att det gick att lösa med Tösen så du kan komma iväg du också på ditt. Det behöver du. Hoppas att ni får det supermysigt. Stora största kramen <3

Nina sa...

Goaste saknarkramarna <3

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...