onsdag 14 maj 2014

Speedad

Mitt huvud och kropp är som en tvättmaskin som centrifugerar mest hela tiden just nu. Lite speedad av allt som ska fixas och kommas ihåg. Recept som ska förnyas och hjälpmedel beställas innan sommaren då all verksamhet går som i ide . Var till naprapaten idag och det har nog aldrig gjort så ont under tiden men framför allt efter idag. En spänd nacke och rygg som inte slappnat av tillräckligt. Sömnen var en katastrof sö och må natt och jag var igång nästan 48 timmar.
Ser fram emot nattens sömn, tagit tabletter för min onda nacke och rygg och är säkert bättre imorgon då jobb och tösens sjukhusbesök väntar på em.
Tösens läkare ringde idag och jag berättade om hur hon beskriver att det känns i kroppen på nätterna. Att det skakar inuti kroppen och kliar.
Svårt att veta, men antagligen oro. Blir det värre får vi såklart kolla upp att det inte är något annat.
Fantastiskt att hon sätter ord på det och försöker få fram hur det känns.
Nu soffhäng och tidigt i säng, en lång dag imorgon.
Ha det gott alla rara, kramar Tina

3 kommentarer:

Lena sa...

Hua! Hoppas verkligen det inte är nåt mer skit med Tösen nu. En riktigt jobbig period nu innan skolan slutar och sen alla orutiner som följer på det.
Kram gumman. Ska vi ses nåt framöver, eller du orkar kanske inte?
<3

Nina sa...

Usch, jag känner igen den där känslan av centrifug.. Hoppas det lugnar sig snart, för man blir ju helt slut av bara det. Så jobbiga nätter dessutom.. <3 <3 <3

Men vad bra ändå att Tösen kunde sätta ord på känslan, vilket framsteg :) Även om man inte hittar nån lösning, så hjälper det att förstå. Gumman..

Kramar o saknar <3

Anonym sa...

Har ni kollat upp "restless legs" jag har haft det och det är fruktansvärt jobbigt och obehaglig smärta som är svår att förklara. Det ger sömnstörningar.

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...