torsdag 8 maj 2014

Planering och planering

Tösens skolavslutning blir kvällen innan lillasysters, ibland har man lite flyt i livet som förenklar ! Det innebär att lillasyster äntligen kan vara med på tösens avslutning och vi kan komma både mannen och jag. Plus att vi slipper stressa tösen dagen efter när vi ska till Uppsala med lillasyster. Då får hon åka till mormor i lugn och ro på fm och vara där.
Just nu är det mycket planering , vem som åker på vilka sjukhusbesök . Jag har ett med tösen nästa vecka, mannen fick två den veckan jag är borta.
Sjukhuset jag ska till med tösen bygger om och de har en provisorisk entre och det är långt att gå. Får bli rullstol som ska finnas i entren om vi ska fixa det i tid och inte störa hennes schema för mycket. Jag behöver ha henne samarbetsvillig om det ska funka på ortopedtekniska dit vi ska.
Hela livet handlar om planering, blir rätt trött i mössan ibland !
 


3 kommentarer:

Nina sa...

Jamen jösses ja! Jag tycker vi planerar och pusslar mest helatiden, och då har vi bara ett barn...

Tummar hållna för att andningen fortsätter funka <3 Du är så positiv mitt i allt.

Saknarkramar! <3

Lena sa...

Hej och hå, möten hit, möten dit, läkarbesök och nätverksmöten, lss och hab... ibland är det ett under att man har huvudet sittandes kvar på halsen.

Skönt att du får komma väg lite för dig själv ett tag framöver och att det hjälper till lite extra med värmen för din fibro.

Kram på dig <3

Bellan sa...

Vilken kämpe du är! Inte nog med en grej utan du har ju värk själv också som säkert tröttar dig.
Förstår om du blir trött och slut med allt planerande och allt som ska stämma. Var rädd om dig, mitt i allt!

Kramar i massor <3
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...