söndag 16 februari 2014

Mamma tös vecka

Jag har varit dålig på att skriva här ganska länge nu. Det har varit och är ganska mycket med tjejerna ett tag. Möten, sjukhusbesök , behandlingar och annat avlöst varandra. Imorgon till habiliteringsläkaren med tösen. Är väl dax att få alla provsvar på proverna vi tog sist. Lite nervöst varje gång att nåt ska ha försämrats i hennes mitokondriella sjukdom.
Mannen och lillasyster åkte till fjällen i morse för deras årliga skidresa. Kommer hem torsdag kväll igen. Jag ska jobba hela dagen imorgon efter läkar besöket och sen är vi lediga på tisdag tösen och jag. Sen korttids ons till torsdag och jag hämtar när jag slutar på torsdag em.
Blir nog en bra vecka, men säkert skönt när dom kommer hem på torsdag !
Tösen är  lugnare när man är själv med henne , men intensivt är det ändå.

Nåt intyg har inte kommit än från psykologen , ska efterlysa det imorgon när vi ska in dit. Lite less på hur saker sköts på habiliteringen....
Nu lite kvällsbestyr, dusch och mat.

Önskar er en fin vecka, kramar
2 kommentarer:

Nina sa...

Ååååååååhh, vad jag saknar dig <3
Hoppas du hinner med dig själv lite, lite mellan varven...
Kramar om massa och hoppas provsvaren inte visar några förändringar. Tankar till er!
Nina

Bellan sa...

Usch, förstår din oro över provsvaren!
Hoppas dagarna flyter på bra för dig nu när du är ensam med tösen. Men ensam brukar ju fungera bättre än att vara flera.

Saknarkramar i massa stora lass ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...