söndag 29 maj 2016

Klassresa och sövning

Tösen har fått tillbaka lite kraft och glädje sen hon var sjuk. Men musklerna är mycket försämrade sen innan influensan. Hon är mycket tröttare också än innan. I veckan var hon på klassresa till Vimmerby med sina fantastiska klasskompisar, lärare och personal ! De hade hyrt rullstol så hon skulle kunna följa med ! Alla var mycket nöjda, glada och trötta när de kom hem på kvällen. Underbart ! Dom ser inga problem, bara lösningar och är så positiva !

På tisdag ska tösen sövas för att tänderna ska kunna fixas bl.a. Det ska vara okej trots att hon är i sämre skick i musklerna ,ingen ökad risk. Ja jag är lite nervös för hela proceduren, blir nog en tuff dag för oss alla. Men skönt när det är över.

Sömnen har varit bättre, om det beror på nya medicinen eller att hon är så slut eller kombinationen vet vi inte. Skönt i alla fall ! En dag och natt i taget.

Jag har beställt rullator hem också och rullstol ska beställas i veckan. Känns både sorgligt att det behövs och skönt att det finns så vi kan få med henne ut mera . Cykla på trehjulingen gör hon men orkar inte alls lika mycket nu.

Ha en fin vecka, återkommer om hur lasaretts besöket gick ! Kramar Tina

2 kommentarer:

Nina sa...

Massor med kramar och tankar <3

Maria sa...

Härligt med resan! Underbart att hon kan hänga med. Nu hoppas vi att det går bra med nedsövningen.Kramar

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...