torsdag 15 januari 2015

Gammal men klok text

Människor kommer in i ditt liv av en orsak, för en period eller för resten av livet. När du förstår orsaken, kommer du också att förstå hur du skall förhålla dig till denna person.

När någon kommer in i ditt liv, är det oftast för att fylla ett behov du har uttryckt. De har kommit för att hjälpa dig genom en svårighet, för att ge dig vägledning och stöd. För att hjälpa dig fysiskt, känslomässigt och spirituellt. Det kan verka som om de är sända från himlen, och det är de!

Det är för att du behöver dem. Så plötsligt, utan att du gör något fel eller på en till synes opassande tidpunkt, kommer denna person att säga eller göra något som gör att ert förhållande tar slut. Ibland dör de, andra gånger lämnar de dig.

Ibland provocerar de dig och tvingar dig att fatta ett beslut.
Det som är viktigt att förstå, är att ditt behov är mättat, ditt öde är fullbordat, deras arbete är utfört. Den bön du skickade till universum har blivit bönhörd, och det är nu dags att gå vidare.

Några människor kommer in i ditt liv för en PERIOD, för att det är din tur att dela med dig, att växa eller att lära.
De ger dig en upplevelse, lugn eller bara får dig att le!
Kanske lär de dig eller visar dig något du aldrig gjort förut. Vanligen ger de dig en ofantlig mängd av glädje. Tro på det* Det är äkta! Men bara för en period.

Livslånga förhållanden lär dig livslånga läxor, sådant du måste bygga upp för att få en solid känslomässig grund. Ditt jobb är att acceptera läxan, älska denna människa och använda det du har lärt i andra relationer och områden av ditt liv.

Det sägs att kärleken är blind, men vänskapen är klarsynt.
Tack för att du är en del av mitt liv, antingen det är för en period eller för resten av livet.
 
 
Den här texten är skriven på många ställen och du har säkert läst den ,men just nu känns den lite extra klok för mig. Det händer saker i livet och livet går vidare ändå även om det förändras . Nog om det .
 
I tisdags var vi till Stockholm med lillasyster och träffade en man som tog sig an hennes problem med andningen vid ansträngning. Detta är inte sjukvården utan nu sökte vi andra vägar. Känns positivt och vi håller tummarna hårt <3
Tösen ska till barnkliniken imorgon och träffa en ny hormonspecialist och se om det går framåt. Tösen får hormonplåster varje natt då hon inte själv producerar dem. Och utan det blir man benskör.
Det är väl vad som händer denna vecka, ha det gott alla fina därute.
 

3 kommentarer:

Nina sa...

Hoppas det inte har hänt nåt tråkigt.. <3

Håller oxå tummarna stenhårt! För båda töserna, förstås. Hoppas det blir positiva besked och bra hjälp.

Kramar till hela familjen, men mest till dig <3

Maria sa...

Fin text! Har inte träffat på den tidigare. Ha en fin helg! Här har vi full vinter. Kram

Bellan sa...

Goa fina du... <3
Håller förstås tummarna för båda flickorna och att det går framåt för dem.

Massa saknakramar! ♥
//Bellan

Börjar bli färdig mentalt

När Tösen gick i skolan var det två tjejer som tog studenten och flyttade hemifrån till lägenhet med assistenter. Jag frågade mamman om det ...